Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 


Gastenboek

Suzanne Van Schaik
27-01-23 14:58:40
De klankschaalsessie is een hele prettige manier om te ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal. De sessie werd goed opgebouwd. Karishma geeft een erg goede begeleiding.
Marianne Valster
27-01-23 13:51:50
Een klankschalen sessie bij Karishma gehad en dat is echt een aanrader Tijdens de sessie ontspan je echt je lichaam en geest. Na afloop voel je je echt heel relaxt.
Anjenie Soeknandan
27-11-22 17:10:41
Karishma is een fijne en deskundige yoga docente. Ze heeft persoonlijke aandacht voor je tijdens de les. Na elke les voel ik me heerlijk ontspannen. Het is mijn wekelijkse "genietmomentje".­
Gaitrie .
06-06-22 16:45:34
Ik zit nu ruim een half jaar op yoga bij Karishma. Ik vind haar een fijne en deskundige yoga docent. Karishma geeft je persoonlijke aandacht tijdens de lessen.
Ze legt ook uit waar de yogahoudingen (asans) goed voor zijn.
Karishma daagt je op een prettige manier uit om je persoonlijke grenzen te verleggen.


Karishma staat ook voor persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een workshop georganiseerd: omarm je eigen succes. Dit was een kado voor een jezelf. Tijdens de workshop kreeg je inzicht wat je successen zijn en hoe je deze kan inzetten om je leven (nog meer) te verrijken. Dit was echt een hele waardevolle workshop.

Mocht je yogalessen willen volgen bij een deskundige yogaleraar in een veilige en prettige omgeving dan zou ik zeggen zoek niet verder bij Karishma ben je op het goede adres.
Karin Bakker
04-06-22 15:47:09
Karishma is heel professioneel, neemt de tijd voor iedereen wie vragen heeft en weet erg veel. Ze print wat uit over mantra’s en neemt dat mee naar de les toen ik haar vroeg wat dit betekende.
Kan haar yogalessen aanraden.
Dank je wel Karishma.
Tonen: 5  10