Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 


Gastenboek

Mario Pavlovic
18-05-24 16:30:19
Karishma,een vrouw met een ongelooflijk charisma en haar innerlijke energie moedigde mij aan om naar binnen te gaan en mijn verborgen kracht te vinden in de strijd tegen mijn ondeugden en slechte gewoonten. Een diepe buiging voor enthousiasme en professionaliteit.
<strong>henk</strong> <strong>henk</strong>
30-04-24 15:45:27
<strong>henk</­strong>
Irene Girardo
16-09-23 11:21:41
Swasti Yoga is an exceptional studio led by a wonderful teacher. The serene atmosphere creates a truly relaxing experience, and the personalized attention to each individual's practice sets this studio apart. Highly recommended for a healing yoga journey!
MalaF
26-07-23 00:24:03
Bij Karishma heb ik geleerd wat yoga is.
Bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. Je leert te luisteren naar je lichaam. In het begin voelt het zwaar aan, maar naarmate je vordert merk je dat in combinatie met de ademhalingsoefeningen je tot rust komt.
Dankjewel Karishma 🙏🏽
Wendy Hartsuiker
17-07-23 21:20:07
Coaching bij Karishma is zeker een aan te bevelen! Ze weet de juiste vragen te stellen en bekijkt alles net even vanuit een andere hoek. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en is bekwaam in haar advies. Jij bepaald het tempo en niks wordt geforceerd. Ze geeft je goed inzicht waar je aan verder kan werken. Kortom niet twijfelen maar gewoon doen!
Mayra
27-06-23 22:47:21
De yogatherapie is echt een aanrader! Met haar empathische en hartelijke persoonlijkheid, weet Karishma hoe ze gezamenlijk naar jouw doelen moet toewerken. Daarnaast is de therapie geschikt voor het vinden van rust en kalmte. Oefeningen en wijze lessen die je op lange termijn kunt gebruiken!
Carmen Bartman
13-04-23 10:43:38
Ik had totaal geen ervaring met klankschaalmassage, dus ik geen er helemaal open in. Het is zo bijzonder om de resonantie van de schalen in je hele lijf te voelen. Je denkt dat ook aan helemaal niets. Gedurende de dag voelde ik me ook een soort van verlicht en rustig. Ook is me uitgelegd waarvoor het dient en wat het doet. Heel fijn. Karishma neemt echt de tijd en de rust voor je. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik volg ook yoga lessen bij haar. Elke les is weer een cadeautje. Heerlijk!
Erica vd Berg
04-03-23 17:35:16
Klankschaalmassage was heerlijk. Het was enorm ontspannend en voelde heel vredig. Ik heb daarna fantastisch geslapen 's nachts. Voor herhaling vatbaar !
Marianne Valster
25-02-23 13:35:47
Gistermiddag een klankschaal massage bij Karishma gehad.
Rustige opbouw en ik voelde mij tijdens de sessie steeds meer ontspannen en aan het eind van de sessie heerlijk relaxt . Het heeft me heel goed gedaan. Voor herhaling vatbaar.
Suzanne Van Schaik
27-01-23 14:58:40
De klankschaalsessie is een hele prettige manier om te ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal. De sessie werd goed opgebouwd. Karishma geeft een erg goede begeleiding.
Marianne Valster
27-01-23 13:51:50
Een klankschalen sessie bij Karishma gehad en dat is echt een aanrader Tijdens de sessie ontspan je echt je lichaam en geest. Na afloop voel je je echt heel relaxt.
Anjenie Soeknandan
27-11-22 17:10:41
Karishma is een fijne en deskundige yoga docente. Ze heeft persoonlijke aandacht voor je tijdens de les. Na elke les voel ik me heerlijk ontspannen. Het is mijn wekelijkse "genietmomentje".­
Gaitrie .
06-06-22 16:45:34
Ik zit nu ruim een half jaar op yoga bij Karishma. Ik vind haar een fijne en deskundige yoga docent. Karishma geeft je persoonlijke aandacht tijdens de lessen.
Ze legt ook uit waar de yogahoudingen (asans) goed voor zijn.
Karishma daagt je op een prettige manier uit om je persoonlijke grenzen te verleggen.


Karishma staat ook voor persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een workshop georganiseerd: omarm je eigen succes. Dit was een kado voor een jezelf. Tijdens de workshop kreeg je inzicht wat je successen zijn en hoe je deze kan inzetten om je leven (nog meer) te verrijken. Dit was echt een hele waardevolle workshop.

Mocht je yogalessen willen volgen bij een deskundige yogaleraar in een veilige en prettige omgeving dan zou ik zeggen zoek niet verder bij Karishma ben je op het goede adres.
Karin Bakker
04-06-22 15:47:09
Karishma is heel professioneel, neemt de tijd voor iedereen wie vragen heeft en weet erg veel. Ze print wat uit over mantra’s en neemt dat mee naar de les toen ik haar vroeg wat dit betekende.
Kan haar yogalessen aanraden.
Dank je wel Karishma.
Lina .
18-05-22 22:08:07
Karishma ken ik al een tijdje van de yogalessen. En toen ik hoorde dat ze voor haar opleiding tot yogatherapeut een coachee zocht, heb ik mij aangemeld met een hulpvraag. Karishma neemt alle tijd om de hulpvraag goed helder te krijgen en komt dan met een goede plan van aanpak. Ze is heel deskundig en doet haar uiterste best om het maximale uit de begeleiding te halen. Ben zeer tevreden. Dank je wel, Karishma!
Tonen: 5  10   20