Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 


Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Irene Girardo
16-09-23 11:21:41
Swasti Yoga is an exceptional studio led by a wonderful teacher. The serene atmosphere creates a truly relaxing experience, and the personalized attention to each individual's practice sets this studio apart. Highly recommended for a healing yoga journey!
MalaF
26-07-23 00:24:03
Bij Karishma heb ik geleerd wat yoga is.
Bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. Je leert te luisteren naar je lichaam. In het begin voelt het zwaar aan, maar naarmate je vordert merk je dat in combinatie met de ademhalingsoefeningen je tot rust komt.
Dankjewel Karishma 🙏🏽
Wendy Hartsuiker
17-07-23 21:20:07
Coaching bij Karishma is zeker een aan te bevelen! Ze weet de juiste vragen te stellen en bekijkt alles net even vanuit een andere hoek. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en is bekwaam in haar advies. Jij bepaald het tempo en niks wordt geforceerd. Ze geeft je goed inzicht waar je aan verder kan werken. Kortom niet twijfelen maar gewoon doen!
Mayra
27-06-23 22:47:21
De yogatherapie is echt een aanrader! Met haar empathische en hartelijke persoonlijkheid, weet Karishma hoe ze gezamenlijk naar jouw doelen moet toewerken. Daarnaast is de therapie geschikt voor het vinden van rust en kalmte. Oefeningen en wijze lessen die je op lange termijn kunt gebruiken!
Carmen Bartman
13-04-23 10:43:38
Ik had totaal geen ervaring met klankschaalmassage, dus ik geen er helemaal open in. Het is zo bijzonder om de resonantie van de schalen in je hele lijf te voelen. Je denkt dat ook aan helemaal niets. Gedurende de dag voelde ik me ook een soort van verlicht en rustig. Ook is me uitgelegd waarvoor het dient en wat het doet. Heel fijn. Karishma neemt echt de tijd en de rust voor je. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik volg ook yoga lessen bij haar. Elke les is weer een cadeautje. Heerlijk!
Tonen: 5  10   20