Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 


Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
Gaitrie .
06-06-22 16:45:34
Ik zit nu ruim een half jaar op yoga bij Karishma. Ik vind haar een fijne en deskundige yoga docent. Karishma geeft je persoonlijke aandacht tijdens de lessen.
Ze legt ook uit waar de yogahoudingen (asans) goed voor zijn.
Karishma daagt je op een prettige manier uit om je persoonlijke grenzen te verleggen.


Karishma staat ook voor persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een workshop georganiseerd: omarm je eigen succes. Dit was een kado voor een jezelf. Tijdens de workshop kreeg je inzicht wat je successen zijn en hoe je deze kan inzetten om je leven (nog meer) te verrijken. Dit was echt een hele waardevolle workshop.

Mocht je yogalessen willen volgen bij een deskundige yogaleraar in een veilige en prettige omgeving dan zou ik zeggen zoek niet verder bij Karishma ben je op het goede adres.
Karin Bakker
04-06-22 15:47:09
Karishma is heel professioneel, neemt de tijd voor iedereen wie vragen heeft en weet erg veel. Ze print wat uit over mantra’s en neemt dat mee naar de les toen ik haar vroeg wat dit betekende.
Kan haar yogalessen aanraden.
Dank je wel Karishma.
Lina .
18-05-22 22:08:07
Karishma ken ik al een tijdje van de yogalessen. En toen ik hoorde dat ze voor haar opleiding tot yogatherapeut een coachee zocht, heb ik mij aangemeld met een hulpvraag. Karishma neemt alle tijd om de hulpvraag goed helder te krijgen en komt dan met een goede plan van aanpak. Ze is heel deskundig en doet haar uiterste best om het maximale uit de begeleiding te halen. Ben zeer tevreden. Dank je wel, Karishma!
Tonen: 5  10   20