Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 

Omarm je succes

Voor vrouwen - door vrouwen

We zijn allemaal geboren met het vermogen om succesvol te zijn in alles wat we ondernemen. Echter, door de jaren heen vergeten we dit doordat familie, vrienden, school en de samenleving ons "normaliseren" tot wat zij denken dat we "zouden moeten" zijn. En na jaren van "zouden moeten zijn”, vergeten de meesten van ons wie we werkelijk zijn; succes is ons geboorterecht.
Deze workshop gaat over het terugwinnen en vieren van je eigen unieke, aangeboren vermogen om succesvol te zijn.


Programma
In een relaxte omgeving word je ontvangen met koffie en thee en iets lekkers. We stellen ons aan elkaar voor en dan starten we met het succes dat je wilt omarmen, of dit nu op professioneel of privévlak is.
Na de lunch ga je kijken naar jouw vrouwelijke lijn. De vrouwenenergie wordt al generaties lang verkeerd begrepen en zelfs gevreesd. Dit heeft onbalans in de vrouw gecreëerd. In deze workshop ga je kijken naar de relatie met jouw moeder en jouw  vrouwelijke lijn om na te gaan wat je hebt geërfd: welke successen en welke belemmeringen zijn echt van jou en welke heb je overgenomen van jouw vrouwelijke lijn?


Datum en tijd: Save the date zaterdag 01 oktober 2022
Inloop vanaf 9:30 uur.
Plaats: Swasti Yogastudio, Laan van Waalhaven 297B, Den Haag Ypenburg
Kosten: 89 euro
De dag is geheel inclusief koffie, thee, sap, en een heerlijke vegetarische lunch. Neem je een vriendin, zus, moeder mee? In dat geval is er voor beiden € 5- euro korting!
Draag comfortabele kleding. Geef door als u ergens allergisch voor bent, i.v.m. lunch. En kom vooral met een open hart!


De workshop zal door Malti Koeldiep en Khushi Koeldiep gegeven worden.


Boeken kan via onze externe pagina.


Voor info:
Karishma Badloe
06-59355044
info@swastiyoga.nl
www.swastiyoga.nl ( via het contactformulier kun je inschrijven)